.showpageArea a { text-decoration:underline; } .showpageNum a { text-decoration:none; border: 1px solid #ccc; margin:0 3px; padding:3px; } .showpageNum a:hover { border: 1px solid #ccc; background-color:#ccc; } .showpagePoint { color:#333; text-decoration:none; border: 1px solid #ccc; background: #ccc; margin:0 3px; padding:3px; } .showpageOf { text-decoration:none; padding:3px; margin: 0 3px 0 0; } .showpage a { text-decoration:none; border: 1px solid #ccc; padding:3px; } .showpage a:hover { text-decoration:none; } .showpageNum a:link,.showpage a:link { text-decoration:none; color:#333; }

17 Ekim 2010

Youtube İle Para Kazan


Youtube, internet ortamındaki en popüler ve en çok ziyaret edilen video paylaşım sitesi. Bu kadar popüler ve oldukça fazla ziyaretçisi olan bir siteyi kendi amaçlarımız için nasıl kullanabiliriz ve bu siteden nasıl para kazanabiliriz ?

Öncelikle youtube'da çok ziyaret edilen veya çok popüler olan videoları incelemenizi tavsiye ediyoruz. Genel olarak bu videolara baktığınızda ortak nokta, hepsinin insanların dikkatini çekebilecek cinsten videolar olmalarıdır. Burada önemli olan bir başka nokta ise video'nun tam ekranını tüm video süresi boyunca kaplayacak cinsten linkleri koymayın. O zaman video görünemez oluyor ve izleyiciler tüm video boyunca sizin linkinizi izlemek istemiyor. Başka videolara geçiyor. En verimli olan ise videonun bitişinde konulan linkler. O zaman daha akılda kalıcı oluyor. Ayrıca video player ın yanında size ait bir açıklama bölümü bulunmakta. Bu bölümde ziyaretçilerin video yu izledikten sonra nereye gitmesini istiyorsanız o sitenin linkini koyabilirsiniz.

Sitenizde, youtube'a koyduğunuz video ile alakalı herhangi bir ürün veya servis sunabilirseniz, gelen ziyaretçi zaten o videodaki yanıltıcı başlık ve resimle ilgilendiğinden satış oranlarınız bayağı bir yüksek olacaktır. Bu şekilde internetten para kazanma oranlarınızı arttırabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder