.showpageArea a { text-decoration:underline; } .showpageNum a { text-decoration:none; border: 1px solid #ccc; margin:0 3px; padding:3px; } .showpageNum a:hover { border: 1px solid #ccc; background-color:#ccc; } .showpagePoint { color:#333; text-decoration:none; border: 1px solid #ccc; background: #ccc; margin:0 3px; padding:3px; } .showpageOf { text-decoration:none; padding:3px; margin: 0 3px 0 0; } .showpage a { text-decoration:none; border: 1px solid #ccc; padding:3px; } .showpage a:hover { text-decoration:none; } .showpageNum a:link,.showpage a:link { text-decoration:none; color:#333; }

17 Ekim 2010

Search Earn ile Kazan


Search-Earn, temel olarak internette arama motorlarını kullananların yarattığı ekonomik değerin kullanıcılarla paylaşılması gerektiği ana prensibi doğrultusunda geliştirilmiştir.

Kazanç Sistemi:

Search-Earn’de iki tip üyelik mümkündür. Tamamen ücretsiz olan Standart Üyelik ve tek seferlik 149 $ üyelik bedeli olan Partner Üyelik.

Standart Üyelik:

Standart üyelikte, size ait bir kullanıcı hesabı oluşturulur. Üyeler, sistemde aramaları neticesinde karşılarına çıkan her bir reklama tıkladıklarında, 1 S&E puanı kazanırlar. 1000 S&E puanı, 1 US$’a eşittir. Üyelerin, birikmiş puanları 100 US$’a ulaştığında, kendilerinden banka hesap numaraları (IBAN) talep edilir ve ilgili ayın 3. gününde (haftasonuna rastlaması durumunda takip eden ilk iş gününde) üyelerin hesabına yatırılır. Standart üyelerin, puan kazanmalarını sağlayan bir diğer puan yöntemi ise S&E Referans Sistemidir. Buna göre, her bir üyenin göndermiş olduğu S&E referans linklerine istinaden kayıt olan yeni üyeler, birincil üye kabul edilip, referans veren kişinin alt grubuna dahil edilirler. Üye, kendi alt üyelerinin her reklam tıklamasından 1 S&E puanı kazanırlar.

Üyelerin, alt üyeleri aracılığıyla gelen tüm yeni üyeler ise ikincil üye kabul edilirler. Kaçıncı basamaktan girdiğinden bağımsız olarak, ikincil alt grupların her reklam tıklaması gene 1 S&E puanı olarak hesaba geçer. Ancak, bu alt kırılımlar 7 basamak ile sınırlıdır. Diğer bir ifadeyle, bir üyenin reklam tıklamasından en fazla 7 kişi yararlanabilmektedir. Sistemin 7 basamaklı olması, puan kazanabileceğiniz alt grup kişi sayılarının sınırlandırılması anlamına gelmemektedir. Diğer bir ifadeyle alt grubunuzda yer alan kişi sayısı, sizin ve alt grubunuzdaki üyelerin sistemimize üye kazandırma performanslarına göre 100 kişi de olabilir 100.000 kişi de olabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder