.showpageArea a { text-decoration:underline; } .showpageNum a { text-decoration:none; border: 1px solid #ccc; margin:0 3px; padding:3px; } .showpageNum a:hover { border: 1px solid #ccc; background-color:#ccc; } .showpagePoint { color:#333; text-decoration:none; border: 1px solid #ccc; background: #ccc; margin:0 3px; padding:3px; } .showpageOf { text-decoration:none; padding:3px; margin: 0 3px 0 0; } .showpage a { text-decoration:none; border: 1px solid #ccc; padding:3px; } .showpage a:hover { text-decoration:none; } .showpageNum a:link,.showpage a:link { text-decoration:none; color:#333; }

18 Ekim 2010

Gomez PEER ile Kazan



Gomez PEER ile İnternete bağlandığınız için para kazanın.

Şirket, bilgisayarınıza indireceğiniz ufak bir program aracılığı ile, kendi networkünde kayıtlı sitelerin dünya üzerindeki çeşitli noktalardan erişim hızını takip ediyor. Bu amaçla kendisine üye ticari işletmelerden performans ölçümü için para alıyor. Bu aldığı parayı da, sizin bilgisayarınızın işlemci gücünü kullanarak ölçümleme yapmakta olduğu için sizinle paylaşıyor.

İnternette geçireceğiniz her saat için servis size 10 cent ödeme yapmakta. Bilgisayarınızın CPU’sunu kullandığı zamanlar için ise saat başı 5 cent ödeme yapmakta. Özellikle sınırsız bandwith ile internet hesabı olanlar bilgisayar başında olmadıkları zamanda programı açık bırakırlarsa, geceleri yatarken mesela, faydalı olacaktır.

Aynı anda birden fazla bilgisayara kurulum yapabilmektesiniz. Dolayısı ile birden fazla bilgisayar olan bir networkünüz varsa veya internet cafeniz, uğraştırmayan pasif bir gelir kaynağı olarak kullanılabilir.

Aylık minimum ödeme miktarı 5$. Ödemelerinizi paypal ve moneybookers üzerinden alabilmektesiniz.

Sisteme katılacak olan herbir aktif üye için servis 1$’lık bir de bonus vermekte.


0 yorum:

Yorum Gönder