.showpageArea a { text-decoration:underline; } .showpageNum a { text-decoration:none; border: 1px solid #ccc; margin:0 3px; padding:3px; } .showpageNum a:hover { border: 1px solid #ccc; background-color:#ccc; } .showpagePoint { color:#333; text-decoration:none; border: 1px solid #ccc; background: #ccc; margin:0 3px; padding:3px; } .showpageOf { text-decoration:none; padding:3px; margin: 0 3px 0 0; } .showpage a { text-decoration:none; border: 1px solid #ccc; padding:3px; } .showpage a:hover { text-decoration:none; } .showpageNum a:link,.showpage a:link { text-decoration:none; color:#333; }

17 Ekim 2010

Facebook İle Para Kazan



Facebook, internetten para kazanmak isteyen girişimciler için inanılmaz fırsatlar sunuyor. Facebook bünyesinde bulunan sayısız grupta ücretsiz reklam yaparak para kazanabilirsiniz. Facebook’tan para kazanmanın en iyi yolu affiliate marketing sistemini kullanmaktır. Daha öncede belirttiğimiz gibi bu sistemde herhangi bir web sitesine veya ürüne dahi ihtiyacınız olmadan kolaylıkla para kazanabilirsiniz. Ayrıca sistemi uygulamak için uzman olmanıza gerek yoktur. Uygun bir eğitim programı ile kısa sürede sistemin ayrıntılarını öğrenerek sizde internetten para kazanabilirsiniz.

Affiliate marketing sistemindeki mantık başkalarının ürünlerine satış ortağı olarak satışına vesile olduğunuz ürünlerden komisyon almaktır. Facebook’ta satış ortağı olduğunuz ürünleri uygun kategorideki gruplarda tanıtarak para kazanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken uygun bir affiliate ağına kayıt olarak seçtiğiniz ürünlere satış ortağı olmaktır. Daha sonra bu ürünleri Facebook’taki gruplarda tanıtarak yüksek komisyonlar kazanabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken tanıtacağınız ürün ile gruplar arasındaki alakadır. Doğru müşteri kitlesine ulaşmak istiyorsanız tanıtacağınız ürün ile alakalı olan grupları seçmelisiniz. Böylece satış oranlarınız çok yüksek olacaktır.

Bir diğer yöntem ise tanıtmak istediğiniz ürün için facebook’ta bir grup kurmaktır. Popüler olacağını düşündüğünüz bir ürün için bir facebook grubu oluşturabilirsiniz. Facebook’ta grup açmak ürünlerinizi daha geniş kitlelere tanıtmanızı sağlayacaktır. Facebook’ta grup kurmak ücretsiz olduğu için bu yöntemi dilediğiniz kadar ürün için kullanabilirsiniz. Bu sayede satışlarınızı arttırarak yüksek komisyonlar kazanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder