.showpageArea a { text-decoration:underline; } .showpageNum a { text-decoration:none; border: 1px solid #ccc; margin:0 3px; padding:3px; } .showpageNum a:hover { border: 1px solid #ccc; background-color:#ccc; } .showpagePoint { color:#333; text-decoration:none; border: 1px solid #ccc; background: #ccc; margin:0 3px; padding:3px; } .showpageOf { text-decoration:none; padding:3px; margin: 0 3px 0 0; } .showpage a { text-decoration:none; border: 1px solid #ccc; padding:3px; } .showpage a:hover { text-decoration:none; } .showpageNum a:link,.showpage a:link { text-decoration:none; color:#333; }

8 Kasım 2010

Ücretsiz Web Yöneticisi Araçlari

Google da dâhil olmak üzere arama motorları web yöneticileri için ücretsiz araçlar sağlar:

Google’ın Web Yöneticisi Araçları, web yöneticilerinin, siteleri ile Google’ın nasıl etkileşimde olacağını daha iyi kontrol etmelerine ve Google tarafından siteleri hakkında sağlanan kullanışlı bilgiye erişmelerine yardımcı olur. Web Yönetici araçları kullanmak sitenize ayrıcalıklı davranılmasını sağlamaz; ancak sitenizdeki problemleri belirleyerek düzeltmenize ve aramalarda sitenizin daha iyi performans kazanmasına yardımcı olur. Bu hizmeti kullanarak web yöneticileri şunları yapabilir.


Yahoo! (Yahoo! Site Explorer ) ve Microsoft ( Live Search Webmaster Tools ) tarafından da web yöneticisi için araçlar ücretsiz sunulmaktadır.

 Kaynak : Google Arama Motoru Optimizasyon Başlangıç Rehberi

0 yorum:

Yorum Gönder