.showpageArea a { text-decoration:underline; } .showpageNum a { text-decoration:none; border: 1px solid #ccc; margin:0 3px; padding:3px; } .showpageNum a:hover { border: 1px solid #ccc; background-color:#ccc; } .showpagePoint { color:#333; text-decoration:none; border: 1px solid #ccc; background: #ccc; margin:0 3px; padding:3px; } .showpageOf { text-decoration:none; padding:3px; margin: 0 3px 0 0; } .showpage a { text-decoration:none; border: 1px solid #ccc; padding:3px; } .showpage a:hover { text-decoration:none; } .showpageNum a:link,.showpage a:link { text-decoration:none; color:#333; }

9 Kasım 2010

Paid Surveys At Home ile Kazan


Site anket başına 5 $ - 75 $ arası para kazandırıyor.

Paid Surveys at home ; anket doldur para kazan şirketlerinin içerisinde en eski olan anket şirketidir. Bu gerçekten çok önemli bir unsur, eski olmak aynı zamanda en güvenilir olmak demektir.

Paid Surveys etc kendini kanıtlamış bir anket doldurma sitesidir. Buda Surveyscout gibi büyük markalar ve büyük araştırma şirketleriyle çalışmakta. Paid Survey at home yabancı firmalar arasında en popüler olanlarındandır. Bizim bu anket firmasını önermemizin sabebi hem uluslararası çalışmaları, hem ücreti yüksek anketler göndermeleri, hemde büyük markalar ile çalıştıkları için daha sık anket göndermeleri.

Anket doldur sitelerine üye olduktan sonra profil bilgilerini tamamını doldurun. Anket doldurarak para kazandıran siteler den bazıları siz kayıt olurken bu bilgileri size soruyor ve kaydınızı bu şekilde yapıyor. Bu firmalara kaydınızı yaptıktan sonra sitedeki profil sayfanıza girerek eksik bilginiz olup olmadığını kontrol edin. Eğer firma size kayıt esnasında kişisel bilgilerinizin yanında ek bilgiler sormamışsa sitenin içerisinde profil sayfanıza girerek bu bilgileri doldurun.

Detaylı bilgi için : Paid Surveys At Home

2 yorum:

  1. sırf üyelik için 68 dolar istiyolar...

    YanıtlaSil
  2. En son bildiğim kadarıyla 18.46 dolardı. siteye girdim ama 68 dolar istediklerini göremedim hiç biryerde. Ayrıca para konusuna gelince alanında en iyi olan siteler belli bir üyelik ücreti alır. buda gerçek kullanıcı olup olmadığını anlamak içindir. zaten 2 ankette verilen para çıkıyor profil tam doldurulursa şayet.

    YanıtlaSil