.showpageArea a { text-decoration:underline; } .showpageNum a { text-decoration:none; border: 1px solid #ccc; margin:0 3px; padding:3px; } .showpageNum a:hover { border: 1px solid #ccc; background-color:#ccc; } .showpagePoint { color:#333; text-decoration:none; border: 1px solid #ccc; background: #ccc; margin:0 3px; padding:3px; } .showpageOf { text-decoration:none; padding:3px; margin: 0 3px 0 0; } .showpage a { text-decoration:none; border: 1px solid #ccc; padding:3px; } .showpage a:hover { text-decoration:none; } .showpageNum a:link,.showpage a:link { text-decoration:none; color:#333; }

17 Ekim 2010

FileServe İle Kazan



FileServe Hızlı Dosya paylaşımından dolayı son günlerde çok popüler.

Ne kadar Kazandırıyor peki ?

Örneğin 200MB’lık bir partın Türkiyeden yapılacak 1000 downloadına 14$ ödüyor ki bu oldukça iyi bir ödeme rakamı. Download yapacak kişileri FileServer ’e çekmek için tek partlık büyük dosyalar upload edilerek 1000 download başına 25$’a kadar kazanç sağlamak mümkün.
FileServe ’de minimum ödeme 20$ olarak belirlenmiş ve ödemeler her Pazartesi günü aksatılmadan Paypal’a yapılmakta.

Edinilen alt üyelerin ise kazandıklarının %25′i kadarını ekstradan kazanabiliyoruz, bu da diğer file hosting siteleriyle kıyaslandığında çok iyi bir yüzde.

Free kullanıcılar için download hızı 256 kb/s (artık 400kb/sn) olarak limitlendirilmişken premium kullanıcılarda böyle bir limit tahmin edileceği gibi söz konusu değil. Upload edilebilen maksimum dosya boyutu ise 1024MB olarak belirlenmiş. Remote Upload ve FTP Upload da destekleniyor. Dosya yöneticisi de gayet başarılı, klasör oluşturma, dosya isimlendirme gibi işlemleri kolaylıkla yapabiliyoruz.


0 yorum:

Yorum Gönder